golffoto's wilnis dames
Dinsdag 29 maart; de openingswedstrijd van de dames. 09.45 meldden de eerste dames zich bij de wedstrijdtafel en stond er koffie met gebak klaar. 52 dames hadden zich ingeschreven en was het (samen met de par 3 dames) een drukte van belang voor Monique.De par 3 dames vertrokken al gauw en na het welkom heten van alle dames en de uitleg van het spel (4 stokken wedstrijd) vertrokken om 10.30 uur ook wij in de regen naar de holes. Er stond een flinke wind maar naast alle buien kwam ook de zon zelfs even door.
Na 9 holes was het goed toeven in het clubhuis. De horeca had de tafels gezellig gedekt met op het bord een geplastificeerd kaartje met de pinposities (gemaakt voor ons door Norman) en op de stoel een lekkere handdoek met balpen van onze sponsor Promofessional. Na de soep en na een oproep van Simona voor meer vrouwelijke marshalls (Geiske en Liesbeth gaven zich vervolgens op) volgde de prijsuitreiking en op de foto’s staan de prijswinnaressen. Ook de wintereclectic prijzen werden uitgereikt aan Gerda A, Astrid en Lia, Nelleke, Simona en Marianne.
De lunch was weer heerlijk verzorgd met een wijntje erbij en alle dames hadden het prima naar hun zin en hadden een lange nazit. Ons seizoen is goed begonnen en de damescommissie hoopt deze gezellige en sportieve damesgroep op zoveel mogelijke wedstrijden te mogen ontmoeten.