De Clubconsul voor de Stichting Handicart is: Marlies Klarenbeek 06-13 846 020  (handicart@gcveldzijde.nl)

De Stichting Handicart bestaat sinds 1983. Het doel van deze Stichting is om de tijdelijk of permanent minder valide golfspeler/-speelster in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. En dat niet alleen op de homecourse, maar ook op veel andere banen in Nederland.

Door bijdragen van pashouders, donateurs en opbrengsten van handicartwedstrijden kunnen 8 handicarts op Golfpark Wilnis rijden. Deze bijdragen worden ontvangen door Stichting Handicart. Het golfpark zorgt voor aanschaf en onderhoud.

Aanvraag Handicartpas

Onder aan deze pagina vindt u instructies voor het aanvragen van een Handicartpas.

Bij korte blessures bestaat ook de mogelijkheid een tijdelijke handicartpas voor de duur van 100 dagen aan te vragen.

Een gebruiker van de handicart wordt automatisch donateur en doneert minimaal € 50 euro per jaar. Donateurs zonder handicartpas dragen vanaf € 25 per jaar bij. Uiteraard is meer altijd welkom. Als je 5 jaar achtereen een schenking van minimaal € 50 doet en dit notarieel vastlegt is deze schenking aftrekbaar van de belasting.

Reserveren Handicart

  • Reserveren van een Handicart kan alleen via de caddiemaster.
  • De kosten zijn € 7,50 per handicartgebruiker per keer, ongeacht het aantal te spelen holes. De gebruiker moet uiteraard in het bezit zijn van een geldige handicartpas.
  • Bij het inschrijven voor een wedstrijd geef je als lid aan dat je gebruik van een handicart wilt maken. De wedstrijdleiding deelt zoveel mogelijk 2 personen per handicart in.
  • Veroorzaakte schade moet je melden bij de caddiemaster. Het eigen risico bij schade is € 125.

Voor meer informatie kun je  altijd bij de clubconsul Marlies Klarenbeek en de website van Stichting Handicart: www.handicart.nl terecht.

Handicartpas aanvragen

  • Klik hieronder op de button “Pas aanvragen”
  • Kies uw pas (permanent of tijdelijk)
  • Vul het formulier in en print het uit
  • Lever het formulier getekend en voorzien van pasfoto in bij clubconsul Marlies Klarenbeek 06-13 846 020 (handicart@gcveldzijde.nl) of bij de caddiemaster in de golfshop.

Vervolgstappen

De clubconsul beoordeelt de aanvraag en zal deze na goedkeuring naar de Stichting Handicart sturen. Doorgaans ontvangt u binnen een week uw pas.