Instructies

Leden en bezoekers van deze site:

Deze site bestaat uit twee gedeelten, een gedeelte wat voor iedereen te benaderen is en een gedeelte wat voorbehouden is aan leden.
Door in te loggen met de EG4U inlognaam en wachtwoord wordt toegang verkregen tot de ledenpagina met functionaliteit van E-Golf4U maar ook tot pagina’s die voorbehouden zijn aan leden. Na inloggen wordt rechts bovenin vermeld wie er ingelogd is om zeker te stellen dat de juiste persoon zich inschrijft op bijvoorbeeld een wedstrijd.
Golfclub Veldzijde speelt op Golfpark Wilnis en beide organisaties hebben hun eigen informatiestromen. Met de opzet van de website maken we gebruik van reeds bestaande informatie, zodat dubbele pagina’s (met het gevaar van niet up-to-date zijn) vermeden worden. Er wordt dus regelmatig naar de website van Golfpark Wilnis doorverwezen.
Op verzoek van leden is kort na introductie van de website de toegang tot de mobiele versie van EG4U toegevoegd en wel onder het menu-item “Wedstrijden”. Toegang tot (persoonlijke) informatie in het Egolf4U systeem kan dus zowel via het menu Wedstrijden worden verkregen, maar ook via de knoppen van de Ledenpagina.

Het nieuws op de voorpagina bestaat uit nieuwsberichten die voor iedereen toegankelijk zijn. Alle voor de leden bedoelde communicatie én de openbare informatie wordt aangeboden via Clubberichten op de ledenpagina.

Een toegang naar het opwaarderingssysteem van Xafax is mogelijk via de website van Golfpark Wilnis/het clubhuis/kaart opwaarderen.  Deze methode vereist wat meer stappen om tot resultaat te komen.
Het opwaarderen via de mobiele App met directe toegang tot de bank om de betaling uit te voeren verdient de voorkeur. De app myNetPay kan verkregen worden via de Apple store of Google Apps.