Op donderdag 29 november was Sinterklaas weer uitgenodigd om de prijsuitreiking te verzorgen bij de Heren Senioren.
Bij binnenkomst werden de Sint en zijn Pieten luid toegezongen door de 60 heren die zich na de wedstrijd (9 holes Texas Scramble) in het restaurant hadden verzameld. Dit jaar was de commissievoorzitter wel aanwezig om de goedheiligman te verwelkomen.

De Sint begon op zijn eigen onnavolgbare wijze aan zijn toespraken en de prijsuitreiking. Eerst werden alle flightcaptains naar voren geroepen en toegesproken over hun functioneren tijdens de wedstrijd. En natuurlijk moesten de captains een sinterklaasliedje zingen.

Daarna was het de beurt aan de drie winnende flights om hun prijzen in ontvangst te nemen uit handen van de Pieten om vervolgens een muzikaal optreden te verzorgen voor de Sint. Tenslotte werden ook de winnaars van de 9 holes Eclectic (Albert Altona) en de 18 holes Eclectic (Cees Streng) naar voren geroepen.  Cees mocht zelfs twee Sinterklaasliedjes ten gehore brengen ondersteund door het mannenkoor in de zaal. De muzikale begeleiding aan de piano werd dit jaar verzorgd door Hans Lengkeek en Eddy Riegen. Nadat de Sint weer was afgereisd richting Spanje konden de heren genieten van een heerlijke snertmaaltijd. Een mooie traditie die door de deelnemers zeer gewaardeerd wordt. Wij hopen dat de Sint ook volgend jaar bereid zal zijn om in te gaan op de uitnodiging van de Heren Senioren van Veldzijde.

 

De Sint spreekt

 

De flightcaptains zingen

 

De zaal luistert

 

De flights één en twee 

 

Cees Streng, winnaar van de 18 holes Eclectic