De sinterklaaswedstrijd van de dinsdagdames was er eentje met een lach en een traan. Een deel vd damescommissie was aanwezig bij de uitvaart van onze golfvriendin Gerda Baak en een deel was bezig de Sinterklaaswedstrijd in goede banen te leiden.
De dames werden ontvangen met heerlijke koffie en letterbanket en speculaas. Op alle tafels stond een mandje met strooigoed en voor door de baan ontvingen allen een puntzak met mandarijn en pepernoten.
De flights startten allemaal rondom het clubhuis en de dames waren er tevreden mee. Wat hebben we het weer getroffen, een heerlijk zonnetje en gewoon in je trui kunnen spelen. Rond 13:00 waren alle dames weer binnen en werd er heerlijke glühwein uitgeschonken. Daarna konden we aan de mooi gedekte tafels plaatsnemen. Ook de kadotafel was weer geweldig opgeleukt door Monique zoals zij elk jaar voor ons doet. De lange lunchplanken werden op de tafels gezet, de drankjes werden ingeschonken en het genieten kon beginnen. Dames houden van kleine hapjes! Nadat de planken leeg waren werden de dagprijzen uitgereikt en de neary’s. De flights ontliepen elkaar niet veel maar de flight van Clazien, Kitty, Gerrie en Joke werd eerste en de flight van Thea, Anita, Glenn en Petra tweede. De nearys waren voor Corry en Hilary.
Na de heerlijke speculaasparfait en koffie mocht iedere flight een kadootje vd kadotafel pakken. Daarna werden Monique en Edwin even in het zonnetje gezet. Zij kleuren onze dinsdagen altijd met een goud randje. Ook de andere horeca medewerkers werden bedankt voor hun inzet het hele jaar door en natuurlijk ook de Caddymaster en de greenkeepers. Fijne aardige hardwerkende mensen!
Het was toch, ondanks alles, een fijne en gezellige dag zo met elkaar.