Ondanks het feit dat het nog ver weg lijkt willen wij de NGF competitie voor 2016 graag onder uw aandacht brengen. De inschrijving voor de NGF-competitie 2016 is vanaf heden geopend en alléén mogelijk via de website middels de daarvoor aangemaakte “wedstrijd” op 28 september.

Let op: de inschrijvingsperiode sluit op 28 september!

Inschrijving is open voor leden van de grote baan die per 1 januari 2015 een geldige actieve NGF-handicap (met*) hebben. Inschrijving voor de Par-3 C competitie is open voor leden van de Par-3 baan. Ook zij dienen een geldig actieve NGF-handicap te hebben. De competities waar u voor in kunt schrijven zijn:

– Heren – 36 holes – zondag
– Heren – 27 holes – zondag
– Heren – 18 holes – zondag
– Heren senioren – 27 holes – vrijdag
– Heren senioren – 18 holes – vrijdag
– Dames – 36 holes – zondag
– Dames – 27 holes – zondag
– Dames – 27 holes – dinsdag
– Dames – 18 holes – dinsdag
– Dames senioren – 27 holes – donderdag
– Dames senioren – 18 holes – donderdag

– Par3 C Mix  – 36 holes – vrijdag

De inschrijving voor de jeugd competitie zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Opmerkingen ten aanzien van de inschrijving:
Wij vragen u in het opmerkingen veld aan te geven of u wilt deelnemen in het competitieve of recreatieve team. Hierbij geldt dat de competitieve teams de spelers met de beste speelsterkte bevatten en derhalve meedraaien om het kampioenschap in de poule en zullen promoveren, terwijl dit bij de recreatieve teams niet perse noodzakelijk hoeft te zijn.

Met ingang van de NGF competitie 2015 zal de indeling van de competitieteams plaatsvinden op basis van de kwalificatieprocedure zoals opgesteld door de competitiecommissie. De kwalificatieprocedure kunt u derhalve bekijken middels deze link.