Wat begon als een onschuldig spelletje voor teams in het vroege voorjaar is dit jaar uitgegroeid tot een van de druk bezochte wedstrijd van Veldzijde. 5 wedstrijden op rij en de laatste twee ruim 50 deelnemers. Helaas ging Greensome nummer 4 niet door ivm de storm … maar daar hebben we het nu even niet meer over.

De laatste wedstrijd is met 26 teams (echtparen met vele huwelijksjaren op de teller, vaste vrienden teams, gelegenheids koppels, gekoppelde koppels) op de laatste zomerse dag van augustus gespeeld. Van deze teams hadden slechts 8 teams alle 3 voorgaande wedstrijden meegespeeld en dus grote kans op de overall prijs. Ook waren er nog een aantal teams die 2 x hadden meegedaan … de overall is best of 3 …. Dus ook kans… op de mooie nieuwe greensome trofee. Maar voor alle andere enthousiastelingen waren er ook dagprijzen, bijzondere verrichtingen en vlogen er 6 birdies uit! De dagprijs werd gewonnen door het gelegenheidsteam John van der Meer en Kees de Groot die maar liefst 50 SFD bij elkaar schraapten. Dit team gaat in training en heeft beloofd volgend jaar alle wedstrijden mee te spelen. Tweede werd met (ook niet slecht) 40 SFD Ed ter Laare en Anique Jansen en de derde prijs ging naar Marco Boontjes die samen met Henk Kok 38 SFD opschreven. Niet in de hoogste regionen deze keer maar alle wedstrijden erbij en ook goed scorend waren Femia Bosman en Hans de Bont die met een best of 3 106 SFD lieten noteren en daarom terecht overall kampioenen zijn geworden.

Aansluitend aan de prijsuitreiking werd er door de deelnemers en een aantal Par 3 spelers genoten van een heerlijk Spaans Tapas (koud/warm/toetje/koffie met lekkers toe) buffet klaargemaakt door de horeca van golfpark Wilnis. Waarom doen we dit niet vaker???

Alle deelnemers van dit jaar: bedankt voor jullie enthousiasme tijdens de wedstrijden en tot volgend jaar!!

Marco en Cora

wedstrijdleiding

2015 greensome winnaars dag en overall 2015 tapas buffet