Golf en bridge vormen een interessante en mooie combinatie. Het aantal slagen is een van de verbindende elementen. Zo veel mogelijk slagen maken bij bridge en zo weinig mogelijk bij golfen.

Ook in het komende winterseizoen spelen we weer een Golf-Bridge competitie. We spelen op 10 dinsdagen om de twee weken; de eerste wedstrijd is op 17 oktober 2017; de laatste is op 6 maart 2018; dan is ook de prijsuitreiking. Het schema staat in de wedstrijdkalender van GC Veldzijde. Daar kun je je vanaf 26 september 2017 met je partner inschrijven voor de eerste wedstrijd.

Het aantal deelnemers is om technische redenen beperkt tot 32 paren; de volgorde van inschrijving is bepalend.

Deelnemers moeten uiterlijk om 9:45 uur aanwezig zijn (liefst om 9:30 uur). Om 10:00 uur beginnen we met 6 rondjes van 3 spellen bridge. Na het bridgen starten we op meer holes tegelijk voor een ronde van 9 holes op de B-lus.

We stellen ons ten doel om altijd met een even aantal paren te spelen. Bij een oneven aantal of bij verhindering van een van de spelers willen we daarom een beroep kunnen doen op invallers. De commissie kan dan door aanvulling tot een even aantal proberen te komen.
Leden die nog geen bridgepartner hebben kunnen zich aanmelden bij de commissie via e-mail: golfbridge@golfclubveldzijde.nl of  tel. 0348-416384. Wil je meedoen aan de competitie, maar ben je de eerste wedstrijd verhinderd, meld dat dan ook aan de commissie via dit adres.

We gaan er van uit dat we er met elkaar weer een geslaagd en gezellig Golf-Bridge seizoen van kunnen maken.

De Golf-Bridge Commissie

Anton van Baardwijk
Herman Roelofs