56 deelnemers die meededen aan de wedstrijd. Na de inschrijving en de koffie ging men via een shotgun de baan in. Een heerlijk zonnetje en wat wind maakten het golfen tot een feestje. Onderweg werd nog een heerlijk ijsje uitgedeeld.

Iedereen was ruim op tijd binnen en was er ruimschoots tijd om te borrelen buiten op het terras lekker in de zon. Troubadour Arnoud Kas maakte zijn muziekinstallatie ondertussen klaar en rond 5 uur begon hij met zingen. Hij bewoog zich buiten rustig tussen de mensen door. 18:00 uur gingen we aan tafel en was iedereen al in een uitbundige stemming. De horeca serveerde de gangen uit en na de tweede gang was de prijsuitreiking. Longest voor Thea Moen en Eric Veenhuyzen, neary voor Marija vd Geer en Fred Knitel, leary voor Anneke Volgers en John vd Meer
Eerste prijs Gerda en Cor Roling, Tweede prijs Joke Delfos en Alex Pannekoek, Derde en vierde prijs ex aequo Geertje en Arie Meijering en Ineke Hofhuizen en Klaus Schnack.

Daarna werd er gezongen, gedanst, polonaise gelopen, kortom volop feest.
De sfeer was fantastisch, troubadour Arnoud Kas speelde geweldig goed in op alle feestvierende mensen.
Dank aan onze sponsors Thea en Klaas (muziek) en Tom (greenfees), dank aan de horeca en dank aan Arnoud en alle mensen die deze dag tot een heerlijk feestje maakten!