Bij tropische temperaturen is op zondag 25 augustus op de Par 3 baan gestreden om de titel Strokeplay clubkampioen Par 3 baan. 17 heren en 9 dames trotseerden de hitte en speelden twee keer 18 holes op de Par 3 baan van Golfpark Wilnis.

Na twee rondes van 18 holes ging de derde prijs bij de heren naar Marcel Buyink. Hij had voor de wedstrijd de bunkers in de baan nog geharkt zodat die er mooi bij lagen voor het toernooi. Marcel eindigde met 126 slagen. Ter vergelijk: de baan is ontworpen om in 54 slagen te kunnen halen, dus 108 is het ijkpunt. Cor Meulenbelt uit Wilnis had 9 slagen minder nodig. Hij zette met 117 slagen een mooie prestatie neer. De titel ging naar Carl Flesch. Carl speelde twee rondes in 111 slagen en verlengde zijn titel van vorig jaar en van 2017. Drie keer op rij clubkampioen, met 12 slagen minder dan vorig jaar en ten opzichte van 2017 nu de titel behaald met 16 slagen minder.

Negen dames speelden zondag. Helma van Brenk presteerde het om in dit kampioenschap  in de eerste ronde een hole in one te slaan op hole 8. Dat is bijzonder knap. Astrid Dekker eindigde als derde met 142 slagen. Vorig jaar was zij clubkampioene met 146 slagen. Een sterk deelnemersveld dus. Helma van Brenk eindigde  met evenveel slagen als tweede door haar betere handicap. Clubkampioene werd Nel Lindeman die met 140 slagen de twee rondes aflegde.  Nel is hiermee voor de vierde keer clubkampioene; eerder haalde zij deze titel in 2014, 2016 en 2017.

De winnaars werden met bloemen, bekers en een wisseltrofee gehuldigd. (Kijk voor alle foto’s in het foto album dat u kunt vinden in het besloten deel van de website).