Onlangs speelden de dinsdagdames de Juwelier van Beek/Pearls of Africa wedstrijd en zamelden zij deze wedstrijd geld in voor “Lameka”, een Oegandese jongen die in het programma van The Pearls is opgenomen samen met zijn moeder en zijn broertjes en zusjes.
Vorig jaar hebben de dinsdagdames ook geld ingezameld waardoor er voor Lameka voor drie jaar schoolgeld kon worden overgemaakt.
Ook nu gaven de dames weer met gulle hand en konden we het mooie bedrag van € 450,00 overmaken naar de stichting van The Pearls of Africa.
Toevallig zijn Remco en Joanne Quint (schoonzoon en dochter van John Zwarts, onze sponsor) in Nederland voor familiebezoek en kwamen zij vandaag een door Gerda Antoniacomi vervaardigde cheque in ontvangst nemen. Joanne bedankte ons en vertelde dat Lameka goede cijfers haalt op school,beter Engels spreekt en heel blij is dat hij naar school mag want zonder onderwijs zal armoede nooit uitgewist kunnen worden. En wij zijn heel erg blij dat wij een steentje kunnen bijdragen aan een beter leven voor Lameka en zijn familie.

Ook werd vandaag de Maandtrofee wedstrijd gespeeld. Op de laatste 2 flights na was iedereen op tijd binnen voor de regen.
Gaby Tiedink won bij de 9 holes dames


Margriet Kemperman won bij de 18 holes dames, Joke Delfos werd tweede en Petra Meijnders werd derde. Longest voor Femia Bosman en Gerda Antoniacomi, neary voor Joke Delfos. Van het bestuur was er voor Renee Postava een attentie tbv haar “hole in one