60 mensen hadden zich ingeschreven voor de Echtparen/koppeldag. De weersvoorspellingen waren niet zo best maar niemand meldde zich af. Nadat iedereen ingeschreven was en men de koffie en thee op had besloot de wedstrijdleiding de starttijd iets te verlaten vanwege de regen. Uiteindelijk zijn we een kwartier later begonnen en stopte de regen vanzelf.
Maar na ong. 6 holes droog gespeeld te hebben begon het toch weer te regenen, maar het was niet koud en viel het alles mee.


Uiteindelijk hebben we heel wisselend weer gehad maar gelukkig geen onweer en heeft iedereen zonder te mopperen de wedstrijd uitgespeeld.
Rond 1700 uur waren de meeste flights binnen en werden verwelkomd met een glas prosecco al of niet gemengd met Limoncelli en een bittergarnituur en met muziek van Elouza (alias Loes, onze (oud) horecamedewerkster.We hebben op het terras zitten borrelen.

Half 7 gingen we aan prachtig gedekte tafels en kregen we een fantastisch 5 gangenmenu voorgeschoteld. Chapeau Horeca!
Elouza zong tijdens het eten en ook Edwin liet zijn zangkwaliteiten horen.
Er waren vele winnaars deze dag, er werden 2 neary’s (Tineke en Gerrit),2 longest(Thea en Marco) en 1 leary (Henk) uitgereikt. Marjo en Gerrit ontvingen de derde prijs, Joke en Alex, de tweede en de eerste prijs was voor Gerda en Jozef die tevens uit handen van Renee en Gerard (winnaars vorig jaar) de felbegeerde echtparentrofee ontvingen.

Na afloop werd er nog gezongen en gedanst op de lekkere muziek van Elouza.