Astrid Dekker en Marcel Buyink zijn clubkampioen Strokeplay Par 3 baan

Op zondag 30 augustus is op de Par 3 baan van Golfpark Wilnis gestreden om de titel clubkampioen strokeplay van Golfclub Veldzijde. 7 dames en 16 heren gingen de strijd aan. Na maanden mooi weer, was het net deze dag winderig en vielen ook twee stevige buien, wat het spelen niet gemakkelijker maakt.

Het was bij de dames spannend waarbij Astrid Dekker de strijd in haar voordeel beslechtte. Zij werd eerste met een totaal van 141 slagen over twee rondes van 18 holes. Tweede werd Shemay Leeuwenburgh met 150 slagen en derde was Sylvia Delfgou met 158 slagen.
Bij de mannen ging de strijd om de eerste plaats in een flight waarin de beste spelers van de eerste ronde moesten uitmaken wie in totaal de minste slagen nodig had. Nadat Cor Meulenbelt lang de leiding wist te houden was het uiteindelijk toch Marcel Buyink die er met de titel clubkampioen vandoor ging. Hij had hiervoor 123 slagen nodig. Cor had uiteindelijk 126 slagen en werd tweede. Op de derde plaats eindigde Dick Blekman met 129 slagen.

Het organiseren en vieren van de clubkampioenschappen in deze coronatijd is bijzonder te noemen.
De prijsuitreiking werd aangepast waardoor alleen trofeeën aan de clubkampioenen werden gegeven en de gebruikelijke boeketten voor de beste drie spelers werden dit keer niet overhandigd.