Joke Schiphorst en Jan Willem Lodder overtuigende winnaars

In het weekend van 21-23 augustus werd gestreden voor het Strokeplay kampioenschap op de grote baan door de dames en heren.

Onder prima golfomstandigheden, waarbij de wind op zaterdag en zondag de scherprechter bleek werden deze kampioenschappen gehouden.

Bij de dames wist Joke Schiphorst alle overige deelneemsters ruim achter zich te laten. Plaats twee was voor Jose Adamse, terwijl Joke Delfos op de derde plaats eindigde. Knap van alle deelneemsters hoe zij zich op de slotdag staande wisten te houden.

Bij de heren werd het op de slotdag ongemeen spannend. Jan Willem Lodder ging met 2 slagen voorsprong de finaledag in, Michiel van der Vaart moest maar liefst 3 slagen goedmaken om te kunnen winnen. Wat bleek? De heren hielden elkaar volledig in evenwicht!  Chiel Aufenacker speelde op deze laatste dag als in zijn jonge dagen en wist maar liefst zeven slagen in te lopen op de nummers 1 en 2.

Jan Willem Lodder werd uiteindelijk de glorieuze winnaar, op de voet gevolgd door Chiel en Michiel. Zij deelden plaats twee!

Een prachtig kampioenschap, we zien uit naar de matchplay kampioenschappen!