10 mei 2020

Bericht van Golfpark Wilnis

Beste Leden,

Maandag 11 mei begint het golfen weer, een feest voor iedereen. Het is wel zo dat er vrij strikte regels afgesproken zijn waaronder er weer gegolfd mag worden.

1. U dient gereserveerd te hebben, OOK voor de PAR-3 BAAN (via www.ikgagolfen.nl voor de 1e 9 holes, evt 2e 9 holes via caddiemaster). Wanneer u niet op naam geboekt heeft, kunt u niet spelen. U moet uw medespelers (maximaal een 3-bal) ook aanmelden. LET OP: ZONDER RESERVERING OP NAAM GEEN GOLF. We moeten hier helaas zeer strikt in zijn, immers wanneer een van uw flightgenoten het virus oploopt moeten wij kunnen nagaan met wie u ten tijde van de besmetting gespeeld heeft.

2. U mag maximaal 15 minuten voor uw starttijd aanwezig zijn en u dient direct na uw ronde weer te vertrekken. Het hek is gesloten en gaat open met uw (nieuwe) NGF pas 2020. Parkeer niet naast een auto die net gestopt is. Houdt 1,5 meter afstand van andere mensen.

3. De driving range is gesloten. Deze is slechts toegankelijk indien u een golfles heeft geboekt bij 1 van de pro’s. Gelet op de maximale 15 minuten aanvangstijd voor uw flight en de mogelijkheid van teveel mensen op de drivingrange, is hiervoor voorlopig gekozen. De oefengreen bij de Par 3 is ook in gebruik bij de pro’s. De oefengreen bij de rotonde is voor max 3 mensen te bespelen voor max 10 minuten.

4. Gebruik zoveel mogelijk de app golf.nl voor het invullen van uw scores.

5. De toiletten zijn slechts beperkt toegankelijk. Er is een dames- en een herentoilet aan de buitenzijde van het clubhuis.

6. De shop is open. Hier mag 1 iemand per keer in. U dient zich aan te melden bij de balie op de rotonde.

7. Het clubhuis is gesloten. U kunt niet naar boven, naar de kleedkamers en/of de grotere toiletgroepen.

8. Op onze website (www.golfparkwilnis.nl) staat ons volledige protocol. Lees dat aub door voor uw komst.

Onze medewerkers hebben de taak om deze regels te controleren en u naar huis te sturen als u zich niet aan deze (en overige gezondsheids-)regels houdt.

Nogmaals: alleen SAMEN kunnen wij blijven golfen, dus houdt u aan de gestelde regels: hooguit een kwartier voor uw starttijd op het complex en verlaat de golfbaan weer direct na uw ronde. Dus NIET op uw achteropkomende vrienden wachten, maar direct naar huis gaan na uw ronde.

Iedereen is blij om elkaar weer te zien, maar laten we alstublieft de afstand tot elkaar behouden. Natuurlijk mag u vriendelijk naar elkaar zwaaien en genieten van uw bezoek aan de golfbaan.

Wij hopen dat er binnen een aantal weken verdere ruimte ontstaat om ook ons terras en horeca verder te openen. Voorlopig is dit alleen op afhaalbasis en betreft het koffie, thee, jus d’orange, smoothie, baanflesjes en overheerlijke broodjes (de keuken is open vanaf 11 tot 19 uur).

Ondanks de strenge regels, zijn we heel blij met uw aanwezigheid. We verheugen ons op uw komst. Het is prachtig op de baan en we zijn benieuwd wat u van onze nieuwe look vindt. Helaas is aankomende week het parkeerterrein “boven” nog niet beschikbaar.

Tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool

Help mee om samen met Golfpark Wilnis deze herstart tot een succes te maken!

Golfen in de Corona-tijd vraagt om aanpassing van ons allen.
Voorschriften en regels, het zal even wennen zijn!
Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn nodig, het is niet meer zoals vroeger.
Samen maken we dit tot een succes, zodat verdere verruiming van de regels op termijn mogelijk wordt!

 

Het bestuur van Golfclub Veldzijde
Dick Westerveld, voorzitter