Super Caddie 2016 Golfclub Veldzijde

Golfclub Veldzijde verrast Frits Gobée met Super Caddie Trofee 2016

Bij Golfclub Veldzijde is Frits Gobée uit Mijdrecht uitgeroepen tot Super Caddie. De reden om hem deze trofee te overhandigen werd toegelicht door de voorzitter van Golfclub Veldzijde, Dick Westerveld. Na de speech van Dick werd de trofee overhandigd door Super Caddie 2015, Marga Scheijde.

Jaarlijks doet zich binnen Golfclub Veldzijde de vraag voor of iemand in aanmerking komt voor deze prijs, een prachtig beeld. Daarmee erkent het bestuur de tomeloze inzet van de Super Caddie voor diens bijzondere en onbezoldigde bijdrage aan de golfvereniging.

Frits Gobée ontving de trofee voor zijn activiteiten als voorzitter van de Nieuwe Leden Commissie. Onder zijn initiatief is de buddyservice opgezet. 15 leden van de vereniging zijn buddies van een aantal nieuwe leden. De buddies bieden een volledig programma aan om de nog prille leden wegwijs te maken in de vereniging en zich snel thuis te gaan voelen. Ook gaan de buddies met de beginnende golfers samen de baan in om een bepaald spelniveau te kunnen behalen. De bijdrage van de buddies wordt door de nieuwe leden, de buddies zelf en de vereniging als zeer waardevol ervaren. Ook de organisatie van de Open Golfdag die de afgelopen twee jaar meer bezoekers trok dan ooit daarvoor, mag op conto geschreven worden van de benoemde Super Caddie. Zoals gebruikelijk in een vereniging, kon het slagen van die dagen ook niet zonder inzet van vele andere enthousiaste golfers. Tenslotte heeft de actieve en gastvrije benadering van lesklanten en gastspelers ertoe geleid dat de vereniging de afgelopen drie jaar jaarlijks een groei in ledenaantal zag. In 2015 verwelkomde Golfclub Veldzijde 129 nieuwe leden.

Frits was zo beduusd dat hij sprakeloos was, wat zelden voorkomt. Met de bloemen en het beeld dat een jaar lang bewonderd kan worden, ging hij trots op de foto.

 

Golfclub Veldzijde