STSS en Next Generation.

Afgelopen zaterdag was er de tweede wedstrijd voor de wintertraining STSS en Next Generation.

Door ziekte en bijzondere omstandigheden hadden we helaas 4 afmeldingen waardoor we met 32 deelnemers de baan ingingen. We speelden een Greensome en met redelijk goed weer werd er best goed gescoord.

Naast de nodige birdy’s, welke uiteraard niet gelden omdat je deze niet alleen maar als team scoort, was er toch wel een heel bijzondere score bij.

Kathy Oskam, een van de spelers welke nog niet zo lang golft en een hcp van 37 heeft, scoorde een “hole in one” op hole 7. Werkelijk een uitzonderlijke prestatie.

Als eerste eindigde het team van Marija van de Geer en Hans Oostrom met 41 stableford punten, op de tweede plaats eindigde Henriette van Nieuwkerk en Paul van Nieuwenhuizen en op de derde plaats Adrianca Mens en Theo Bosma beide met 40 stableford punten maar Henriette en Paul hadden op de tweede negen een beter resultaat waardoor zij dus tweede werden.

Na de prijsuitreiking stond er een geweldig stampotten buffet klaar voor degene welke bleven eten.

Het was dus weer een heel leuke wedstrijd waarbij eenieder hetgeen in de trainingen was geleerd in de praktijk kon uitproberen. Vanaf 7 december staat de laatste wedstrijd, welke op de PAR3 gespeeld wordt, open om in te schrijven. Hierna gaan we de volgende 3 wedstrijden op de grote baan lopen.