Zondag 24 november speelden we op de grote baan de IJSEMMER 2 wedstrijd. Maar liefst met 66 deelnemers gingen we de baan in.

We hadden het niet beter kunnen treffen met het weer, weinig wind en droog. De baan lag er ook goed bij, met dank aan de greenkeepers.

Dat de omstandigheden zo gunstig waren, bleek ook wel uit het aantal ijsemmers die gescoord zijn. (Indien je op een hole 2 of meer stableford punten haalde, had je een ijsemmer op die hole.)

Bij de vrouwen had Marlies Klarenbeek met 14 ijsemmers het best gescoord, gevolgd door Joke Schiphorst met 13 ijsemmers en Phil Rich met 11.

Bij de mannen was het Remko Warlicht die aan de haal ging met de meeste ijsemmers: 16, een monster score. Hij had ook als eerste op alle holes (na 2 wedstrijden) overal een ijsemmer staan en dit leverde hem de eerste trofee op (zie foto).  Peter van Dis was tweede met 15 ijsemmers en Piet Persoon volgde met 13 ijsemmers.

Nog een compliment aan iedereen: er werd goed doorgelopen in de baan en er was een supergezellige sfeer na afloop in het clubhuis.

Tot de volgende ijsemmer!