Spelregels in de praktijk

Vindt u het ook zo lastig dat gedoe met die spelregels?
Is ’t nou één of twee stoklengtes? …en krijg je daarvoor nou één strafslag of zijn het er twee? …of moet ik daar droppen of wordt het plaatsen?
Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De kennis over de spelregels wil ons met de jaren nog wel ‘ns parten spelen. Geen prettig gevoel als je dat overkomt tijdens een wedstrijd, maar wel belangrijk bij dit spelletje waar je wordt geacht je eigen scheidsrechter te zijn.

Opfrissen !
De Handicap & Regelcommissie biedt deze zomer een opfriscursus ‘Spelregels in de Praktijk’ aan voor onze leden. Wellicht een oplossing voor ieder van ons die wel eens denkt: “Oeps, hoe was het ook alweer?” In een bijeenkomst van 2 uur ziet u het allemaal nog een keer voor u in de praktijk buiten op de baan. De opties, de logica….. ineens wordt het allemaal weer een beetje duidelijk. Natuurlijk zijn er ook de tips en trucs en hoe je de Regels in je voordeel kunt laten werken.
Kortom geen drempel om u in te schrijven. Saai zal het zeker niet worden.
De cursus wordt verzorgd door Dick Jonkers, Paul Thole en Ronald Romein vanuit de HRC. Zij hebben alle drie een gedegen opleiding gevolgd bij de NGF. Dick en Paul hebben daarnaast een ruime ervaring als referee en bij het leiden van de spelregelsessies op de Golfschool van Golfpark Wilnis.

Wanneer en hoe doet u mee?
De eerste twee bijeenkomsten staan vanaf nu open voor inschrijving op de website. Het werkt precies zoals bij het inschrijven voor een wedstrijd. Klik hier om in te schrijven.
De data woensdag 6 augustus
De tijd: van 19.30 tot 21.30 uur.
De plaats: buiten op de baan.
Het maximum aantal deelnemers per sessie is gesteld op 30.
Zodra de eerste bijeenkomst vol is wordt er een volgende bijeenkomst aangekondigd. Dat ziet u op de website. We gaan ‘ns kijken hoe dit loopt.

Wij zijn benieuwd naar de reacties.
Met vriendelijke groet,

De Handicap & Regelcommissie