Uitslagen Wilnis open 2014

Klik hier voor de foto’s van het Wilnis open 2014

Heren 0-10,0 Bruto Strokeplay
1 Berend ’t Hoen 82
2 Eef van den Brink 83
3 Mark Weitjens 84
Neary Erik van de klippe

 

Dames 10,1-25,0 Stableford
1 Floos Coers 37
2 Diana van der Wens 33

 

Heren 10,1-25,0 Stableford
1 Cobus Kneefel 36
2 Micha Verhagen 34
3 Den van Dijk 34
Longest Ivo Huissen
Neary Jacques Maas

Wilnis Open - 2014 - winnaars

Zaterdag 21 juni werd voor de 1e maal het Wilnis Open gespeeld. Dit is een nieuw golf toernooi voor gevorderde golfers boven de 21 jaar. In samenwerking met Golfclub Veldzijde organiseert Golfpark Wilnis BV dit toernooi op haar prachtige nieuwe 18 holes baan. Een flink veld spelers uit de hele regio hadden dan ook ingeschreven voor dit toernooi. Er werd gespeeld in 2 handicap klassen: Bruto Strokeplay voor spelers met een handicap tot 10.0 en een Stableford wedstrijd voor spelers met een handicap van 10.1 tot 25.0. Het was geweldig golf weer en de baan was door de greenkeepers goed geprepareerd.

De deelnemers waren zonder uitzondering zeer enthousiast over het toernooi en de fantastische baan in het groene hart van de regio. De in de afgelopen jaren gerenoveerde en uitgebreide 18 holes baan aan de Bovendijk bewees haar kwaliteiten en leek eenvoudiger dan het werkelijk is. De meeste spelers hadden nog flinke moeite om hele goede scores neer te zetten. Dat maakte de sfeer er gelukkig niet minder om en na afloop van de wedstrijd was het nog lang nagenieten op het grote terras bij het clubhuis.

De strijd in de laagste klasse (Strokeplay) was spannend. De nummers 1 t/m 3 lagen uiteindelijk maar 1 slag van elkaar, wat bewijst dat er stevige strijd aan voorafgegaan is. Berend ’t Hoen en Mark Weitjens moesten op hole 18 nog de scores delen, maar Berend wist door een paar sublieme slagen Mark af te troeven en werd terecht de 1e winnaar van het Wilnis Open. De 2e plaats was voor Eef van den Brink en Mark Weitjens werd derde. De Stableford wedstrijd was minstens zo spannend. Bij de dames wist uiteindelijk Floos Coers met 37 punten zich winnaar te noemen, gevolgd door Diana van der Wens met 33 punten. De strijd bij de Heren werd uiteindelijk gewonnen door Cobus Kneefel met 36 punten, gevolgd door Micha Verhagen en Den van Dijk, elk met 34 punten. Het was een prachtig begin van een nieuw toernooi, dat naar het zich laat aanzien volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen. Met dank aan de hoofdsponsor Wouter Kool.

WO2014voorWeb