Wegens omstandigheden kon de sluitingswedstrijd van de heren senioren op 6 oktober niet doorgaan. Op woensdag 27 oktober krijgen de heren senioren alsnog de gelegenheid om hun sluitingswedstrijd van het golfseizoen 2021 te organiseren.

Die dag spelen we onze traditionele Texas Scramble over 18 holes. We starten vanaf 11:00 u op hole 1 en hole 10. Ook deze keer wordt de Scramble omlijst met een mooi horeca arrangement. Bij binnenkomst koffie met een kleine lekkernij.
Na de wedstrijd twee drankjes en een portie bitterballen. Vervolgens een vier gangen menu met een glas wijn en tenslotte koffie of thee. Dat alles voor slechts € 30,– per persoon.

Het is ook mogelijk alleen aan het diner deel te nemen als deelname aan de wedstrijd niet mogelijk is. En het is uiteraard ook mogelijk aan de wedstrijd deel te nemen en vervolgens niet te blijven voor de maaltijd.

Voorafgaand aan het diner de prijsuitreiking. Daarbij krijgen de drie winnende flights hun prijzen uitgereikt.
En ook de winnaars van de drie wedstrijdseries die in 2021 gespeeld zijn (Eclectic. Strokeplay en Stableford serie) worden in het zonnetje gezet.
Als klap op de vuurpijl wordt de Seniore heer van het jaar 2021 bekend gemaakt.
Let wel dat de toegang tot het restaurant alleen is toegestaan met een geldige QR code of een ander bewijs van vaccinatie, herstel of een geldige test.
De kleedkamers en douches zijn weer toegankelijk. Omkleden kan natuurlijk altijd maar om grote drukte in de kleedkamer te voorkomen is de dresscode deze keer casual.
Inschrijven voor dit mooie evenement kan nog tot en met 25 oktober. Vergeet niet de horeca aan te vinken als je wilt blijven eten.

Tot ziens op 27 oktober.