Hoewel golf bij uitstek een spelletje is wat bij perfecte weersomstandigheden de meeste spelers trekt, werd op zondag 3 oktober jl. het tegendeel wel degelijk bewezen. Maar liefst 39 golfers trotseerden de weersomstandigheden, geen uitstappers onderweg gewoon doorgaan was het devies! Zelfs de apron stond bij diverse holes blank, iets wat zelden of nooit voorkomt op onze topbaan.

Bij de dames gingen Joke Delfos en Petra Meijnders er met de dagwinst vandoor. Bij de heren waren dit Peter Koek en André Klarenbeek.

Vanwege de afsluiting van het seizoen ging het deze dag vooral om wie er met de jaarwinst vandoor zou gaan en de ooit zo felbegeerde parkeerplaats voor het winterseizoen zou bemachtigen.Door de renovatie van de parkeerplaats rondom de locker ruimtes zijn de maandbeker parkeerplaatsen noodgedwongen verplaatst naar de grote parkeerplaats. Hoewel nog altijd wordt gehoopt dat de oude situatie terugkomt zullen de winnaars na de renovatie aan de voorzijde zeker een ereplaats krijgen.

Ellie Treur en Peter Koek wisten met hun regelmatige stabiele scores de winterstalling veilig te stellen en lieten zich als seizoen winnaar huldigen.

Slotwedstrijd

Zondag 10 oktober organiseren wij nog deze funwedstrijd, het wordt een zonnige dag met ca. 20 graden. Je kunt je hiervoor nog inschrijven t/m woensdagavond 6 oktober.

Winterseizoen.

Zondag 31 oktober vindt de eerste ijsemmer wedstrijd van het seizoen plaats, per 10 oktober is de inschrijving geopend, wees er snel bij want vol is vol! Bij uitstek een NQ wedstrijd voor de golfers die wedstrijden spelen eng vinden en op deze wijze kennis kunnen maken met de ongedwongen sfeer.

Wie o wie weet de meeste volle emmers te scoren?

De trotse winnaars: Ellie Treur en Peter Koek