Zondag 10 oktober werd de sluitingswedstrijd van de 18 holes baan gehouden.

In tegenstelling tot een week eerder waren de weergoden ons nu zeer gunstig gezind. Onder een stralende zon, bijna geen wind hebben we een heerlijk rondje gelopen.

De wedstrijd was een Texas scramble met 75 % van het gemiddelde aantal slagen. De optimale weercondities kwamen terug in de scores. Een topprestatie werd door meerdere teams neergezet. Waarbij er 4 x 49 stableford punten werd gescoord, 2 x 50 en zelfs 2 x 52 stableford punten.

Het team wat winnaar werd, liep zelfs in 72 slagen de baan door! Maar natuurlijk wel vanuit een Texas Scramble , waarbij we altijd de beste bal konden nemen.

2 teams hadden dus 52 SF punten. Uiteindelijk moest de bruto score gaan bepalen welk team winnaar van de wedstrijd was.  De uitslag:

  1. Team Chiel Aufenacker, Rinus van Dungen en Joke Delfos
  2. Vincent Klarenbeek, Ellie Treur en Hilary Manley
  3. Ed ter Laare, Clazien van den Bosch en Ruud Suters

Naast de wedstrijd moesten de teams ook nog een Chipwedstrijd aan gaan. Vanaf 5 meter moest er in een paraplu gechiped worden. Lastig maar 4 teams wisten er 4 ballen in te krijgen. Zij werden getrakteerd op een bal en 1 team op een chocoladebal.

Al met al een waardig slot van het GB wedstrijd seizoen.

p.s. We gaan nu het winterseizoen in met de IJSEMMER wedstrijden, je kan je al inschrijven voor de eerste wedstrijd op 31 oktober.