Op dinsdag 13 juni is op de Par 3 de Vriendinnendagwedstrijd gespeeld. Er hadden zich 32 dames ingeschreven en zij werden om 9.30 uur ontvangen met koffie en taart.
Het was een prachtige zonnige dag met een heerlijk windje, dus we konden er flink tegenaan. Iedereen had er zin in. Voordat we de baan ingingen is er nog een foto gemaakt van de hele club.

We speelden een greensome stableford wedstrijd en na afloop kon iedereen zich heerlijk opfrissen en omkleden om te gaan genieten van de fantastische lunch die door de horeca was bereid.

Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking, want dat hoort er ook bij.

1e plaats              : Nel van Oeveren en Oek Beken
2e plaats              : Nella Stokman en Shemay Leeuwenburgh
3e plaats              : Ineke Verburg en Liesbeth van der Velden

De prijswinnaars werden verwend met een heerlijke fles Prosecco en een zak nootjes.

De Par 3 dames die meededen met een Par 3 lid waren uitgesloten van de prijsuitreiking, maar degenen die bij de eerste drie zaten kregen toch een prijsje in de vorm van een doosje ballen.

Speciale dank gaat uit naar Ria van Dam, Nelly van den Kerkhof, Petri van het Kaar en Amy Sandberg. Zij hadden voor de smakelijke taarten gezorgd. Amy heeft ook voor de foto’s gezorgd.

Aan het eind van deze gezellige dag kregen alle dames nog een mooie “kampioens” pioenroos mee. We kunnen terugkijken op een geslaagde Vriendinnendag en hopen dat er volgend jaar weer zo enthousiast wordt ingeschreven.
v.l.n.r. Ineke Verburg, Liesbeth van der Velden, Nella Stokman, Shemay Leeuwenburgh, Oek Beken en Nel van Oeveren