Op 20-06 werd de eerste J&J sponsorwedstrijd van dit seizoen door de dames van de 18-holes baan gespeeld. Een favoriete wedstrijd want damesmodewinkel Jamie & Joëlle in Abcoude stelt mooie cadeaubonnen ter beschikking. De Damescommissie heeft voor de serie van vier wedstrijden een extra uitdaging bedacht: hidden holes. Voor de speelsters van de 18 holes wedstrijd waren het er 6 t.w. hole 4, 6, 9, 11, 14 en 18, voor de 9 holers: 3, nl.  hole 11, 14, en 18.
Vooraf was bepaald welke holes het zouden zijn. Pas na afloop van de wedstrijd werden ze bekend gemaakt. Winnaressen zijn de dames die opgeteld de meeste stablefordpunten op deze holes hebben. En dat leverde verrassende en ook verraste winnaressen op: Francien bij de 18 holers met maar liefst 16 pt, en Ike en Thea bij de 9 holers met allebei 7 pt. Aan het eind van het seizoen is er een overall prijs voor degene met de meeste punten op de hidden holes (die per wedstrijd verschillen). Hoe vaker je mee doet, hoe meer kans.

De winnaressen op deze zonovergoten dag:


Vlnr: Liesbeth van der Velden (longest hoge hcp-ers) en de 18 holes winnaressen: Francien Terlien (3e – 38 pt), Louk Thole (1e – 39 pt) en Nelleke Arends (2e – 39 pt),


Birdie voor Inge Geerlings op hole 1.


Vlnr de 9 holes winnaressen: Thea Eijlers (3e – 19 pt), Ike van den Pol (1e – 22 pt), Mieke van Mourik (2e – 19 pt) en de Neary en een Birdie voor Carla Beelen (hole 15)
en ook de longest bij de lage hcp-ers neerzette.

Louk Thole