Onder tropische temperaturen werd de Par 3 Vriendinnendag gespeeld op 25 juni. ’s Morgens werden de dames ontvangen met een kopje koffie met carrotcake. Mede door het warme weer en doordat enkele dames niet aanwezig konden zijn in verband met vakantie, was het aantal inschrijvingen gering, nl. 16 dames. Maar niet getreurd, met deze dames hebben we een ontzettend leuke wedstrijd gespeeld. Na afloop een verfrissende douche en daarna konden we genieten van een fantastische lunch die het horecateam voor ons had bereid.
De 1e plaats was voor Marijke Geurtsen en haar dochter Mariëlle Geurtsen, de 2e plaats was voor Shemay Leeuwenburgh en haar zus Lieming Chu en de 3e plaats was voor Romy Wesseling en haar vriendin Ria Schmittman. Er is nog gezellig nagepraat en tenslotte ging iedereen met een warm, maar voldaan gevoel weer huiswaarts.
Edwin, Monique, Robert en het overige personeel hartelijk bedankt voor jullie inzet om deze dag weer onvergetelijk te maken. Wij hopen de “vriendinnen” volgend jaar weer te mogen ontvangen en gaan ervan uit dat er dan nog veel meer dames gaan meedoen.
Amy bedankt voor het maken van de mooie foto’s.

Adrie en Shemay