Het jaarlijkse uitje van de Par 3 dames werd dit jaar georganiseerd door Tonnie de Wit en Marita Scheren. En wat een prachtige baan hadden zij uitgekozen om deze keer op te spelen, nl. De Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek, de homecourse van Joost Luiten. Een uitdagende baan met nogal wat hoogteverschillen en water.
Op 3 september was het zover. 24 dames deden mee met deze wedstrijd over de 1e 9 holes en we werden ontvangen met koffie en wat lekkers erbij.
Om 13.00 uur ging de eerste flight de baan in en om 13.45 uur was de laatste flight aan de beurt.
Het weer was ons gelukkig goed gezind, eerst was het wat bewolkt, maar later ging de zon nog schijnen en werd het zelfs een beetje warm.
Na een heerlijke middag was rond vijf uur iedereen moe, maar voldaan, weer in het clubhuis aangekomen.
Na een verkwikkende douche en schone kleren werd er gezellig geborreld met een hapje erbij. Ook werd met elkaar nagepraat over wat we vanmiddag allemaal beleefd hadden. Toen iedereen weer een beetje was bijgekomen konden we rond zes uur aan tafel om te genieten van een overheerlijk diner.
Vanzelfsprekend was er ook een uitslag van de wedstrijd van vandaag: 1e plaats Wil Linders met 48 slagen, 2e plaats Romy Wesseling met 52 slagen en 3e plaats Ineke Wentholt met 56 slagen. De Neary was voor Romy en de Leary was voor Hilde. Gefeliciteerd dames!!
Traditiegetrouw organiseren de nummers 1 en 2 het uitje van volgend jaar, dus Wil en Romy heel veel succes met de organisatie!
Caro bedankt Tonnie en Marita namens de damescommissie voor de organisatie van deze gezellige dag en gaf aan dat het ontzettend leuk is om te spelen als iemand anders een keer de leiding van de wedstrijd heeft.
Namens alle dames: Tonnie en Marita heel erg bedankt voor de organisatie en we kijken al weer uit naar het uitje van volgend jaar.

Alle foto’s van dit Par 3 damesuitje (gemaakt door Amy en Shemay) kun je binnenkort vinden in het fotoalbum op de website.