Op 14 december hebben de dames van de Par 3 hun kerstwedstrijd gespeeld.
Hiervoor hadden we 16 inschrijvingen, ‘s morgens was er nog een ziekmelding – beterschap Nel – , dus gingen we met 15 vrouwen de baan in.
Het weer was redelijk, zacht en grijs, voorspelde de weerman gisteren en dat was het ook, met af en toe een heel laaghangende wolk.
Dit keer speelden we een Foursome wedstrijd, dus in tweetallen. Deze spelvorm gaat redelijk snel omdat je per tweetal met één bal speelt!
Dit keer hadden we weer een echte wedstrijd met een Leary en een Neary uitdaging.
Tijdens de wedstrijd zag Paula kans een koprol uit de bunker te maken, gelukkig viel het allemaal mee en kon ze er zelf hard om lachen.

Na afloop hadden we een gezellige “anderhalve meter nazit” in de serre met een glas glühwein en een heerlijk stuk kerstbrood.  Ook onze “vaste” supporter Pien Böke was erbij. Shemay deelde de prijzen uit, een leuk stukje met lichtje voor de kerst en ballen voor de Leary en de Neary.

Tot slot had Adri voor ons allemaal een mooie kerstbal op de kop getikt, dus je kunt je voorstellen dat we zeer tevreden en helemaal weer droog huiswaarts gingen.

Jammer dat er maar zo weinig inschrijvingen waren. 16, In betere tijden stonden we er met 36 – ook met minder goed weer.

Helaas thuisblijvers, vandaag hebben jullie echt iets gemist!

Dit was onze laatste wedstrijd voor dit jaar.  Op 4 januari a.s. spelen we weer onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De inschrijving hiervoor staat inmiddels open. Wij hopen dat er weer veel enthousiaste dames mee zullen doen.

Rest ons om iedereen hele gezellige feestdagen en een gezond en sprankelend begin van 2022 toe te wensen en Amy bedankt voor het maken van de foto’s.

Par 3 Damescommissie, Adrie, Petri, Sylvia en Shemay