Voor alle dames van de 18 holes baan                                                                 

Nu inschrijven voor de

Nieuwjaarswedstrijd

Is dat niet erg optimistisch? Misschien wel, maar áls we wedstrijden kunnen spelen, willen we onze dames graag een leuke Nieuwjaarswedstrijd aanbieden.
Let op: hij stond gepland voor 11 januari maar is verzet naar 18 januari.

Dit gaan we doen
We spelen een 9 holes puttingwedstrijd. De start is vanaf 10.00 uur op hole 1 of 10. In deze teamwedstrijd gaat het om het aantal putts dat iedereen nodig heeft om uit te holen. Het team met het kleinste aantal putts wint. Tip: na de afslag ontspannen spelen naar de green. De kunst is om vóór de green uit te komen; de slag van voor de green naar de vlag telt niet mee. Want alleen de putts óp de green tellen voor de score.

Toost op 2022
Na afloop toosten we met elkaar op het nieuwe jaar (wordt je aangeboden door de Damescommissie). Daarna gaan we gezellig met elkaar lunchen. De commissie heeft een lekkere lunch kunnen regelen voor € 12,50 (voor eigen rekening). Tijdens de lunch de prijsuitreiking.

Wat in het vat zit ….
Tijdens de lunch ook uitreiking van de prijzen van het zomerseizoen 2021.

Voorbehoud
Op 3 januari zal er naar verwachting meer bekend worden over de coronamaatregelen. Mochten deze ongunstig uitpakken, dan moet de wedstrijd mogelijk toch afgelast worden. In dat geval spelen we deze leuke funwedstrijd zeker op een ander moment.

Om in te schrijven
Ga naar www.gcveldzijde.nl of de app E-golf4U.

Tot ziens, zo mogelijk op 18 januari!

De Damescommissie