Op 30 november speelden de dames van de dinsdag hun Sinterklaaswedstrijd in de grote baan.
Sint had dit jaar helaas slecht weer meegebracht, maar onze dames lieten zich niet kennen en speelden toch de holes. Na afloop gauw naar binnen, waar Monique het restaurant meer dan sfeervol had versierd. En voor ieder lag er een pakje klaar. Het geheel zag er heel feestelijk uit.
Vanwege de verplichte sluiting om 17.00 uur geen diner, maar wel een borrelplank. Altijd lekker.

De scores: niet om over naar huis te schrijven. Met één uitzondering: Carla Leferink haalde met 17 stablefordpunten, heel stoer de 1e plaats.
Van harte gefeliciteerd!

Extra verrassing voor de Damescommissie

Hermien Blommers nam het woord en dankte de dames van de commissie voor de inzet en organisatie van het programma in het afgelopen jaar. Glenn van den Brink had een prachtig gedicht geschreven. Daarna mochten de dames van de commissie ieder een boeket bloemen in ontvangst nemen.

De commissie wil bij deze alle dames hartelijk bedanken voor deze leuke attentie. Dit is zeer op prijs gesteld. Inmiddels zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor 2022! In het nieuwe seizoen zullen weer een aantal verrassende elementen aan de wedstrijdkalender worden toegevoegd. Waarover later meer!

Graag tot ziens, vooral meedoen!