60 dames kwamen vandaag naar de golfclub om hun openingswedstrijd te spelen. Bij de inschrijving kregen de dames een presentje van Jeroen Weber van Promofessionals, een cold towel in een bidon voor aan je tas.
Door de vele inschrijvingen moest er een andere wedstrijdvorm aan te pas komen en naast de 2 de lus gebruikten de dames ook met 4 flights de eerste lus startend op hole 1 en 9. Op de puttinggreen werd weer een putwedstrijd gespeeld olv onze Marshalls Ad en Rob. We speelden caroussel en liepen heel vlot door de baan.Om 10:45 uur begonnen we en om 14.00 uur was iedereen weer binnen. De damescommissie had een uitnodiging verstuurd met het verzoek tijdens de high tea een hoed te dragen en daar had bijna iedereen aan voldaan. Wat een gezelligheid na afloop van de wedstrijd in de kleedkamers.
Boven in het clubhuis kreeg iedereen een glas prosecco. De tafels stonden allemaal weer mooi gedekt en de high tea kon beginnen. Allereerst maakte Gerda de wintereclectic winnaressen bekend. 9 holes Riet en 18 holes Ellen,Marlies en Jeanet.
Daarna maakte Liesbeth de winnaars bekend van de wedstrijd. Putwedstrijd werd gewonnnen door het team van Marianne Corman. De tweede prijs door het team van Hermien en de eerste prijs voor het team van Marian Erbrink.
Golfballen en mooie zomerbloeiers waren de prijzen. Ook was er nog een verloting van twee greenfees voor de Kroonprins Vianen, aangeboden door golfpark Veldzijde. Deze gingen naar Milja en Riet.
Het was een zeer geslaagd begin van ons zomerseizoen!

De foto’s zijn gemaakt door Elsje Pot