Woensdag 28 maart was onze openingsdag en de sluiting van het winterseizoen en werd de traditionele Texas scramble wedstrijd gespeeld.

Op de inschrijvingslijst stonden aanvankelijk 76 deelnemers en dat zou natuurlijk een top bezetting zijn geweest ware het niet dat dit hoge aantal, mede door de slechte weersvoorspelling, snel daalde naar zo’n 50 deelnemers.

Gezien deze weersvoorspellingen hebben we besloten om van de 18 holes maar 9 holes te lopen. Dat was inderdaad een goede keuze want tijdens de wedstrijd ging het toch steeds harder regenen.

Maar, ondanks het slechte weer, heeft iedereen toch de wedstrijd uitgelopen, bravo.

Nadat een ieder zich had afgedroogd en opgefrist stonden in het restaurant de bitterballen en de drankjes klaar.

Uiteindelijk hebben 50 deelnemers genoten van een heerlijke 7 gangen maaltijd die door de Horeca prima is verzorgd, complimenten en dank daarvoor.

Er werden prijzen uitgereikt aan de dag winnaars en de eclectic winnaars van blok 3.

De  WINTERKONING  is geworden Cees Streng omdat hij zowel de winnaar was van Blok 3 als van Blok 2, gefeliciteerd met de bokaal.

Min-puntje is dat er toch een aantal spelers zijn die, nadat  de startlijst is gepubliceerd, zich alsnog hebben afgemeld en zo hun team benadelen, jammer en dus niet meer doen. Maar verder was het, ondanks de nattigheid, een hele gezellige dag waar we weer met plezier op terug kunnen zien.

Allemaal een fijn golf zomerseizoen toegewenst !

Namens de Weco Heren Senioren,

Arnold Bergenhenegouwen