Goede opkomst bij Open dag bij Golfclub Veldzijde en Golfpark Wilnis  

Zondag 24 april werd de jaarlijkse Open Golf Dag gehouden bij Golfclub Veldzijde op Golfpark Wilnis. Ondanks het koude, winderige en zelfs winterse weer, kwamen 93 belangstellenden naar de golfbaan.

18 vrijwilligers van de vereniging, de caddiemasters, golfleraren en horecapersoneel  stonden klaar om hun passie voor de golfsport te delen en de bezoekers gastvrij te ontvangen. In de driving range gaven de golfleraren (pro’s) demonstraties en legden uit wat je met de 14 verschillende golfstokken kunt doen. Van hoog tot laag slaan, een bocht maken en dat alles om met zo weinig mogelijk slagen de golfbal in de hole te krijgen.  Daarna konden de aanwezigen zelf proberen of ze golftalent bezitten en balgevoel hebben. In de driving range en in de Par 3 baan werd geoefend door jong en oud.24 april Open Golf Dag bij Golfclub Veldzijde en Golfpark Wilnis

De kinderen konden over water lopen in de AquaBubble op de vijver bij de laatste hole, vlakbij het clubhuis, en ze bleven droog. Het bleek niet mee te vallen om staande te blijven.
Bij de open haard in het restaurant van Golfpark Wilnis – het clubhuis van de vereniging – ervoeren de bezoekers gastvrijheid en hoorden nog meer wetenswaardigheden over de golfsport.

De kinderen mochten na het uitvoeren van verschillende opdrachten hun kaart inleveren en uit die kaarten is een winnaar getrokken. Kiki Scheels uit Woerden heeft deelname aan het jeugdprogramma gewonnen en krijgt zes maanden les.
Het personeel van Golfpark Wilnis en de betrokken vrijwilligers van Golfclub Veldzijde zagen vooral vrolijke kinderen en ontspannen volwassenen. Al was het guur, de ontvangst was warm. Dat omschrijft de sfeer bij het golfpark en de golfclub: join the family.