Het grote voordeel van golf is dat je van 5 tot 95 plezier kunt beleven aan deze sport. Dat kun je zelf ervaren bij Golfpark Wilnis en Golfclub Veldzijde.

Zondag 9 april a.s. is iedereen van jong tot oud welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. De mensen van de golfbaan en van de golfvereniging in Wilnis rekenen op drommen kinderen met hun opa’s en oma’s. Wie slaat het verst uit de familie? Wie kan het snelst de bal in de hole krijgen?

De golfleraren staan klaar om clinics te geven voor echte beginners en gevorderde golfers van alle leeftijden. Voor de jeugd worden korte golfspelletjes georganiseerd en de pro’s geven demonstraties. Zo goed golfen als zij dat kunnen, is niet voor iedereen weggelegd. Of toch?

Enthousiaste golffanaten zorgen voor een warm welkom, ongeacht het weer. Een gratis drankje staat klaar. Trek gemakkelijke kleding aan en een paar schoenen met grip. Clubs en ballen om mee te oefenen zijn vanzelfsprekend aanwezig. Kom en speel samen in de buitenlucht.

Wees welkom bij Golfpark Wilnis, Bovendijk 16a in Wilnis. Meer wetenswaardigheden over wat te beleven valt op 9 april en meer gegevens over de golfbaan zijn te vinden op www.golfparkwilnis.nl.