Op donderdag 2 december speelden de heren senioren hun jaarlijkse Sinterklaaswedstrijd. Deze keer vanwege corona in aangepaste vorm maar wel met een mooi culinair arrangement.

Sinterklaas gesteund door zwarte Piet deelde de scorekaarten uit en de Sint had voor alle deelnemers een zakje chocolade muntgeld meegenomen.
Het weer was voor de start bar en boos. Nog erger dan de verwachtingen deden vrezen. En de buienradar voorspelde weinig goeds voor de rest van de ochtend.

Besloten werd de wedstrijd in te korten tot 9 holes en buiten geen erwtensoep te serveren zoals gepland.  Onderweg moesten de deelnemers enkele winterse buien trotseren. Ondanks dat bleef het aantal uitstappers heel beperkt.

De Goedheiligman, verkleed als Werksinterklaas hielp de deelnemers op hole 9 met het putten. En zowaar had de Sint in bijna alle gevallen maar één slag nodig om uit te holen. (zie foto)

Bij binnenkomst een kop warme chocolademelk of een Jägermeister naar keuze om weer op temperatuur te komen. In de aanloop naar de prijsuitreiking twee koppen heerlijke erwtensoep. En voor thuis een mooie speculaaspop.

Al met al toch weer een geslaagd Sinterklaasfeestje. Maar hopelijk volgend jaar weer zonder corona beperkingen en liefst met wat mooier weer.