Ik liep vanmorgen vanaf de P naar het clubhuis en dacht zo ….
Dit gaat een hele mooie dag worden. Blauwe luchten, op de hole’s nog zichtbaar de nevel, windstil en noem al je voordeeltjes maar op die je kan hebben op een golfbaan.
Juist en die hadden wij vandaag.
Damesdag -maandbekertrofee. Starttijd onze (mijn) flight was om 9.20 u. Met Hermien en Jeannette en mij sloegen we af, aangekomen bij de green van hole 1, lag ik met slag 5 pinhigh maar nog zo’n 7 meter te gaan voor de put.
Ik ga staan, putt en de bal rolt in de hole. Top met 6 eraf/ 2 pt.
Hole 2 een par , hole 3 een 6 , hole 4 een par , het kon niet op met tot gevolg dat ik de 1ste 9 , 23 stablefordpunten had gescoord. (1 streep) Lekker op tik zeggen we dan.
Na de turn afslaan op 10 en jawel weer een par. Wat een wedstrijd zeg. Ik kom van de 2de 9 met 17 er vanaf met weer 1 streep.
Je raadt het al, mijn score werd ingevoerd en ja hoor 40 stablepunten.
Vandaar dat ik dit moest verwoorden van de wedstrijdleiding.
Maar niet alleen ik deed het goed maar ook  Louk Thole die 2de werd met 37 en Thea Moen 3de met 36 pt. Bij de bijzondere verrichtingen werd Jonneke van Keep naar voren geroepen want zij had maar liefst 3 birdies geslagen op hole 4 , 11 en op 17.
Super prestatie.
De Longest laag hcp…. Hermien Blommers.
De Longest hoog hcp .. Martine Cransberg De Neary op hole 6 …… Petra Moen.

Ook werden wij verrast bij binnenkomst op een beschuit met muisjes. Jawel, roze muisjes, Simone Bombarda trakteerde omdat zij gisteravond voor de 1ste keer OMA is geworden. Gefeliciteerd 🥂.  Hieperdepiep hoera dat Vera een mooi lang leven mag krijgen.

Er werd in de schaduw van het terras nog gezellig nagebabbeld. Ik dank Petra en Joke voor het organiseren van deze geslaagde damesdag. Het was weer een topdag!
Ik wil nog ff zeggen dat de golfbaan er fantastisch bijligt. Daar kunnen we met z’n allen erg trots op zijn.
Greenkeepers ook bedankt .

Met vriendelijke golfgroet,
Clazien van den Bosch