De dag begon met stralend weer en om half 12 werden alle 32 dames die ingeschreven hadden voor het jaarlijkse Par 3 damesuitje hartelijk welkom geheten op Golf en Countryclub Liemeer door Ria van Dam en Ria Waal, de organisatoren voor dit jaar. Nadat iedereen voorzien was van koffie met appeltaart kon er om 12.10 uur gestart worden met de wedstrijd. Er werd 18 holes Strokeplay gespeeld op de Par 3/4 Bovenlanden baan. Er was zon, geen wind, wel veel water (en dat zijn wij op de Par 3 in Wilnis niet gewend!) en iedereen had er zin in. Een aantal dames hield het na 9 holes voor gezien van wege de warmte en zij zochten een schaduwrijk plekje op het terras om bij te komen.

Rond vijf uur kwamen de eerste flights weer binnen en de dames doken direct de kleedkamer in om zich op te frissen en om te kleden. Daarna was het genieten van een hapje en een drankje op het terras. Nadat iedereen weer binnen was konden we om 19.00 uur aan tafel om te genieten van een heerlijk diner dat het horecateam voor ons had samengesteld.

Na het diner volgde de prijsuitreiking:
De Neary op hole 3 werd gewonnen door Wil Linders en de Leary op hole 7 door Nelly v/d Kerkhof

en de winnaars waren:

1e plaats Marianne Stodel
2e plaats Joska Wapstra
3e plaats Marilou Burger

Zij werden van harte gefeliciteerd en hebben besloten om het volgend jaar de organisatie met zijn drieën op zich te nemen. Heel veel succes!

Nadat iedereen nog heeft kunnen genieten van een kop koffie of thee dat door de damescommissie werd aangeboden, konden we moe, maar voldaan, naar huis en kunnen we terugkijken op weer een geweldig damesuitje.
Ria en Ria nogmaals bedankt voor de geweldige organisatie!v.l.n.r. Marianne Stodel, Marilou Burger en Joska Wapstra