Zondag 6 oktober speelden we de laatste maandbeker 1 wedstrijd van 2019. Helaas zat het weer dit keer niet mee en hebben we bijna de hele wedstrijd in de regen gelopen.

Petje af voor alle deelnemers, want het viel niet mee.

Bij de dames heeft Thea Moen gewonnen met een mooie netto score van 74 (34 STF punten). Ze werd op de voet gevolgd door Cora Jonkers (75 netto, 33 punten) en Joke Schiphorst (79 netto, 30 punten). Mooie scores gezien het weer.

Bij de heren was Jaco Ypma de beste met een netto score van 73 (35 STF punten). Hij mocht zich hiermee ook gelukkig prijzen met de MB 1 parkeerplaats bij het clubhuis voor de maand oktober. Jan van der Sluis werd 2e met netto 76  (32 punten) en Dick Jonkers werd 3e met ook netto 76 (maar slechtere 2e 9).

Aangezien het de laatste MB 1 wedstrijd was, kon nu ook bepaald worden wie winnaar was van de competitie van alle maandbeker wedstrijden (best of 3).

Bij de heren lagen de scores zeer dicht bij elkaar, met slechts 1 punt verschil was Peter van Dis voor 2019 de beste MB 1 speler met een netto score van 220.

Bij de dames zat er tussen nummer 1 en de rest een aardige afstand en werd Thea Moen winnaar met een netto score van 219. Hiermee werd Thea Moen ook de overall winnaar en mag ze de hele winter de parkeerplaats bij het clubhuis gebruiken. Gefeliciteerd!