Mooie oranje golfballetjes kregen alle dames vanochtend toen zij zich kwamen melden bij de wedstrijdtafel. Een leuk presentje als goedmakertje voor de Shotgun van 09:00 uur.Dank aan Rob Harms! De 9 holes dames mochten vanaf hole 10 starten en ook zij waren happy. We hadden dus de hele golfbaan voor onszelf en liepen alle flights goed door. Onze sponsor kwamen we onderweg ook nog even tegen en ook John Zwarts zijn we dankbaar dat hij ons sponsort.

De 9 holes dames waren al weer eerder klaar en gingen net weg toen de eerste 18 holes dames terugkwamen. Rond half 2 was de prijsuitreiking en werd Thea Moen eerste met 36 punten. Zij kreeg tevens de dagprijs van Juw. Van Beek, een paar mooie oorbellen.
De all over prijs ( over drie wedstrijden) zal op de slotdag worden uitgereikt.

Joke Delfos werd tweede, ook met 36 punten en Geertje Meijering werd derde met 34 punten. Geertje had ook de neary. De longest tot hdc24 was voor Joke Schiphorst en de longest vanaf hdc 24 was voor Louk Thole. Bij de 9 holes dames was Bertien Schulein eerste met 15 punten.
Dank aan alle dames die zo sportief waren mee te doen op dit vroege tijdstip en dank ook aan onze sponsor John Zwarts die al weer heeft toegezegd volgend jaar ook de Juwelier van Beek wedstrijden te willen sponsoren.