Afgelopen dinsdag hadden de dames hun slotdag. De weersvoorspelling was niet best maar al met al hebben we een heerlijke, bijna droge wedstrijd kunnen spelen. We begonnen met koffie/thee en wat lekkers erbij.Er hadden zich maar 33 dames ingeschreven en waren er 5 flights van 5 en 2 flights van 4 speelsters. Spelvorm was Texas Scramble met hidden holes. De hidden holes werden achteraf pas bekend gemaakt en gaf dat een leuk verrassend element aan de wedstrijd.Na de wedstrijd werden we verrast met een glaasje prosecco en wat bitterballen en terwijl wij aan het golfen waren hadden Monique en Edwin al onze prijzen zeer fantasierijk neergezet.
Om half 6 gingen we aan tafel. Nadat het zomerseizoen en het wel en wee van onze leden door de voorzitter geëvalueerd was kon de eerste gang doorkomen. De dagprijzen werden als eerste uitgereikt. De uitslagen ontliepen elkaar nauwelijks maar na beraad werd de flight van Marianne Corman (Bertien, Raya,Kitty, Margreet)tweede en de flight van Simona Bombarda (Louk, Gerda A, Carla, Marjo) eerste. Zij kregen allen winterviolen!
Hierna reikte Petra de maandtrofee prijs uit aan Marianne Corman. Zij en Marjo van Zijtveld hadden evenveel punten maar de lage handicap van Marianne gaf hierbij de doorslag. Marjo kreeg toch ook een mooi boeket bloemen. Margreet van Baardwijk kreeg voor haar hole in one die zij maakte tijdens een van Beek wedstrijd haar bal, opgemaakt als trofee, uitgereikt. Gerda deelde de kadobonnen uit aan de prijswinnaars van de eclectic t.w. lage hcp Hermien Blommers en Joke Schiphorst (n.a.) en hoge hcp Lia van Leeuwen en Gerda Antoniacomie. Raya Kerkhof won bij de 9 holes dames.
De matchplaywinnaressen waren er op Josta van Beek na geen van allen dus Lia kon alleen Josta haar bon overhandigen. Ook de overall prijs van juw. van Beek werd niet uitgereikt want de winnares Joke Delfos was op vakantie. Alle overgebleven prijzen worden later aan de dames gegeven. We namen deze dag ook afscheid van Femia Bosman. Zij heeft vanaf oktober 2012 in de damescommissie gezeten en was een zeer gewaardeerd commissielid zowel als persoon als secretaris. Zij werd toegesproken door de voorzitter en kreeg als dank mooie bloemen en een kado. Liesbeth vd Velden komt de commissie weer versterken. Irmgard overhandigde daarna de voltallige commissie voor hun inzet het afgelopen seizoen, een prachtig boeket bloemen namens alle dames.
Tenslotte, nadat we van een overheerlijk hapjesdiner hadden genoten waren er nog wat overgebleven prijzen te verdelen (van onze sponsors Promofessional en juw. van Beek) en dat ging via een loterij. Naast een extra prijsje kregen alle dames nog een heerlijke fles wijn mee, aangeboden door Jeroen Weber van Promofessional.