De slotdag van de dinsdagdames stond in het teken van het afscheid van voorzitter Hermien Blommers en penningmeester Gerda Antoniacomie.
De opkomst van de dames was wat teleurstellend voor een slotdag waarin de All over prijzen worden uitgereikt maar degenen die er waren hebben een heel gezellige golfdag gehad.
We begonnen met koffie en een heerlijk kokosbolletje. De flights stonden op de flip-over en om 13:00 uur werd er gestart via een shotgun.
Het was droog en heerlijk golfweer. Iedereen was rond half 4 weer binnen en na omgekleed te zijn begonnen de dames aan de bubbels en een heerlijke borrelplank.


De dag winnaars werden bekend gemaakt en werd de flight van Marija vd Geer, Bertien Schulein, Cora van Dijk en Margreet van Baardwijk eerste en de flight van Hermien Blommers, Monica Markink, Agnes van Eijk, Irmgard Vlek en Janny Biesheuvel tweede. Zij kregen mooie violen overhandigd.

Om half 6 gingen we aan de gezellig gedekte tafels. Daar kregen alle dames een groove cleaner als presentje van de damescie. Onze sponsor Jeroen Weber van Promofessionals deed er nog een leuk notitieboekje bij. ( Jeroen heeft laten weten onze sponsor volgend jaar weer te willen zijn waarvoor wij hem heel hartelijk dank zeggen)
Voor zijn sponsoring afgelopen jaar ontving Jeroen een mooi boeket bloemen
Ook John Zwarts is bedankt namens de dames!

Hermien gaf een terugblik over het afgelopen seizoen.
Na het voorgerecht werden de All over prijzen uitgedeeld

Ria de Graaf heeft een geweldig seizoen gedraaid en werd de overall winnares van de Juwelier van Beek wedstrijden.John Zwarts had een mooi halssieraad voor Ria uitgezocht. Ook John heeft aangegeven volgend jaar weer onze juwelier van Beek wedstrijden te willen sponsoren waarvoor onze hartelijke dank.
Ook werd Ria de All over kampioen van de Maandtrofee en won de Madonna en een bos bloemen.
Thea Moen heeft met 5 birdies de Birdie trofee gewonnen. Het was voor de eerste keer dat deze prijs uitgereikt werd.
De eclectic winnaressen waren Joke Delfos ( niet aanwezig), Hermien Blommers en Hilary Manley ( lage handicaps)
Anneke Piest ( niet aanwezig), Marlies Klarenbeek en Lia van Leeuwen ( hoge handicaps)
Bertien Schulein en Raya Kerkhof ( 9 holes)
De matchplay winnaressen 9 holes Gerda Roling, 18 holes Jeanette Huizinga (19 pnt), 2de Anneke Piëst(18 pnt).Allen afwezig. De
5 dames met 16 punten tw Annemieke Calis, Nelleke Arends(n.a.), Adrie v Eesteren (n.a), Marlies Klarenbeek en Lia v Leeuwen.
Daarna sprak Hermien Gerda toe als aftredend penningmeester en nam Ria de microfoon over om aftredend voorzitter Hermien toe te spreken. Zij beiden werden door alle dames bedankt met een prachtige doos van Rituals. Ria de Graaf neemt het voorzitterschap over van Hermien, Carla Leverink wordt de nieuwe secretaris en Petra Meijnders wordt penningmeester.

Daarna werd de 8 koppige commissie bedankt door Clazien met een prachtige bos bloemen in vaas.

Na de koffie liep het clubhuis langzaam leeg. Het was een dag met een gouden randje.