Beste leden van Veldzijde,

Zoals u gezien heeft is het nog steeds dringen geblazen om een plekje te bemachtigen op een van de Regelavonden. Na ruggenspraak met Golfpark Wilnis is duidelijk dat het maximale aantal leden per avond is bereikt. Dit zijn er na de verhoging nu 80 per avond. Voor het openstellen van een 5de Regelavond zijn er echter te weinig signalen dat er voldoende aanmeldingen gaan binnenkomen.

In overleg met de Competitie Commissie hebben wij overeenstemming bereikt om de avond van woensdag 6 maart ook open te stellen voor die leden die tot nu toe geen mogelijkheid hebben gehad om in te schrijven. Dit was geen gemakkelijk besluit omdat deze avond eigenlijk besloten was en in het teken stond van de competitie die eind maart start. Des te meer een woord van dank aan de Competitie Commissie die bereid is geweest om haar belangen deels terzijde te schuiven en een 40tal extra plaatsen beschikbaar te stellen! Aan het slot van het programma die avond zal nog wel een korte samenvatting worden gegeven over de spelvorm matchplay in relatie tot de nieuwe spelregels. Matchplay is de spelvorm die in hoofdzaak wordt gespeeld bij de NGF competitie. Qua inhoud is het programma echter geheel gelijk aan de andere avonden. De inschrijving staat in ieder geval nu open, waarmee wij hopen dat er weer wat meer leden op de hoogte kunnen worden gebracht van de nieuwe spelregels.

Nb. Staat u momenteel op een van de reservelijsten dan is het wellicht verstandig om uw inschrijving te wijzigen. Staat u tweemaal ingeschreven op verschillende avonden, dan het verzoek om een inschrijving te verwijderen. Bij voorbaat dank voor de actie uwerzijds.

Attentie: Iedereen gaarne wel individueel inschrijven via de website op de wedstrijdkalender en niet door ons een e-mail te sturen. Dat zorgt voor extra werk.

 

Tot zover deze informatie.

Met vriendelijke groet,
De Handicap & Regelcommissie