Update:

Beste leden van Veldzijde,

U heeft het vast al gezien! Het aantal inschrijvingen is boven verwachting. Supergoed natuurlijk!
Wij hebben in overleg met Golfpark Wilnis de inschrijving verruimd naar max. 80 leden per avond.
Dat geeft gelukkig wat extra ruimte.
Attentie: Iedereen gaarne wel individueel inschrijven via de website op de wedstrijdkalender en niet door ons een e-mail te sturen. Dat zorgt voor extra werk.

Voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op hrcom@golfclubveldzijde.nl

 

Beste leden van Veldzijde,

Zoals wij al hadden aangekondigd ontvangt u hierbij de uitnodiging voor de spelregelavonden die wij binnenkort gaan organiseren. Deze avonden zullen plaatsvinden op maandag 18 en woensdag 20 februari as. van 20.00-22.00 uur in het clubhuis. Er is een extra avond toegevoegd en wel op maandag 4 maart as.

U kunt zich hiervoor inschrijven via de website, waar op de genoemde data in de wedstrijdkalender een virtuele wedstrijd is aangemaakt. Het max. aantal deelnemers bedraagt 70 leden per avond. Mochten beide avonden vollopen dan volgt er nog een avond in maart. Wij zullen u dat dan tijdig laten weten. Wat het inschrijven betreft gelden dezelfde afspraken als voor een wedstrijd en wij rekenen bij inschrijving dan ook op uw komst. Voor de competitiespelers wordt in maart nog een extra avond georganiseerd. Daarover worden zij apart geïnformeerd. In ieder geval rekenen wij op een grote opkomst. Het gebeurde immers niet eerder dat de spelregels zo ingrijpend werden gewijzigd. Wij beloven u in ieder geval dat het geen saaie avond wordt!

Tenslotte zullen wij u bijpraten over de nieuwe Local Rules en komt het grootonderhoud van de baan deze winter aan de orde. Ook hoort u meteen het laatste nieuws over de wijzigingen in de baan die samenhangen met de nieuwe spelregels.

Kortom genoeg redenen om deze avond bij te wonen.

Met vriendelijke groet,
De Handicap & Regelcommissie