Half 12 zouden via een Shotgun 32 teams in flights van 4 starten om te strijden voor de bekende bokaal die bij deze wedstrijd hoort.
Vooraf had iedereen al gezellig koffie gedronken met elkaar, aangeboden door de damescommissie. Na een korte speluitleg stroomde het clubhuis leeg.
Alle holes, behalve de meest verre waren bezet en op sommige vertrokken zelfs twee flights na elkaar.
De spelvorm was Australian Greensome en zowel dames als heren speelden van blauw en was iedereen binnen 4 1/2 uur weer terug in het clubhuis. Voor zo’n gezelligheidswedstrijd een mooie tijd.
Onderweg werd er nog een ijsje rondgebracht door Berrie wat met het warme weer er goed in ging.
Terug in het clubhuis werden de kaarten ingevoerd, kreeg men een drankje met een hapje vd commissie en zat men gezellig met zijn flight buiten op het terras.
18:00 uur konden we aan de mooi gedekte tafels voor een geweldig 5 gangenmenu. Mooi opgemaakte borden met heerlijke gerechtjes.
Na de tweede gang was de prijsuitreiking en wonnen Joke Delfos en Alex Pannekoek met 47 punten de felbegeerde bokaal en een bon uit de shop voor de eerste prijs.
Marjo en Gerrit van Zijtveld wonnen de tweede prijs, ook een bon uit de shop en Ria de Graaf en Rinus van Dungen wonnen de derde prijs, eveneens een bon uit de shop. Simona Bombarda en Fred Knitel kregen als vierde prijs een lekkere fles wijn en Louk en Paul Thole mochten de 5 de prijs ( kofferlabels en slotje) in ontvangst nemen. Zij hadden allen 40 of meer punten. De conditie van de baan had hier zeker mee te maken want het gras was weer groen en de greens prima te bespelen. De neary’s waren voor Alex, Gerrit, Hilary, Ria en de longest voor Thea en Eric.
Als verrassing verlootte de wedstrijdleiding nog twee greenfees voor Vianen, aangeboden door Golfpark Wilnis, en werd de trekking gedaan door Geertje. Zij trok de kaart van Henk en Elly Treur.
Het was een golfdag met alleen maar gezellige mensen die er met elkaar een
fantastisch geslaagde dag van hebben gemaakt en natuurlijk mede dankzij de geweldige horeca medewerkers.