georganiseerd door golfclub de Lingewaelsche, een unieke kans om het nieuwe golfcomplex te bezoeken.

Nog net voordat de echte grote uittocht naar de vakantiebestemmingen begint is er de kans om door deelname aan de Handicart wedstrijd een bijdrage te leveren aan het goede doel. De wedstrijd wordt gespeeld over 16 holes, waarbij de eerste 9 holes qualifying (stableford) zijn en de resterende 7 holes zullen met speelse toevoegingen een hoog gezelligheidskarakter zullen kennen.

Het inschrijfgeld €:15,- per persoon t.b.v. Stichting Handicart. (Incl. goed gevulde goodybag)

EXTRA: UNIEKE KANS OM  EEN VRIEND(IN) OF RELATIE UIT TE NODIGEN.!

Ondanks dat deze wedstrijd een clubactiviteit is, wil de vereniging het goede doel ondersteunen door ook niet leden toe te laten tot de wedstrijd. Gastspelers met een actieve handicap zijn van harte welkom. De Kroonprins rekent een gereduceerd bedrag van € 37.50 voor de Green fee.

Naast de fraaie prijzentafel voor de 3 winnaars, zijn er nog een fors aantal andere leuke prijzen te winnen.
De 2 beste spelers mogen deelnemen aan de Regionale kampioenswedstrijd i (28 september – Cromstrijen) en bij winst daarvan aan de Landelijke kampioenswedstrijd (4 oktober- Anderstein)

Wilt u uw eigen flight (3-bal) samenstellen?  Dat kan!!!!!!
Voor € 5,- bijdrage aan de Stichting Handicart kiest uw eigen flightgenoten. Doe mee voor het goede doel. Inschrijven voor leden op de website. Inschrijving van de gasten graag op wp.versluis@ziggo.nl

Wedstrijdleiding: Anke Versluis
Aanvang: vanaf 11.00 uur

OPROEP: Indien er leden zijn die via hun bedrijf een bijdrage willen leveren aan de Goodybag dan gelieve dat door te geven aan rob@muttersmakelaardij.nl of 06-2505779

Ps. Schrijf snel in want VOL=VOL!!!