9 oktober en breeduit op het terras kunnen borrelen na afloop van een gezelligheidswedstrijd over 9 holes. Je had het van te voren niet durven dromen maar de hele middag een strak blauwe lucht met een heerlijk zonnetje.
7 flights met 41 dames wedstrijd Texas Scramble.
Het liep allemaal lekker door en tegen half 4 waren de meeste flights weer binnen en genoten van een glaasje prosecco met limoncello en een borrelplank met heerlijke hapjes.
Om half 6 zat iedereen aan de mooi gedekte tafels. Een klein kadootje vd damescommissie lag op ieders bord, golfhanddoekjes in vier verschillende kleuren. Tijdens het voorgerecht nam Hermien het afgelopen jaar in vogelvlucht door en stelde tevens twee nieuwe dames voor die de commissie vanaf maart 2019 komen versterken. Marlies Klarenbeek en Carla Leverink zijn bereid toe te treden en de cursus te gaan volgen.

Als eerste werden de dagprijzen uitgereikt aan de twee winnende flights (Thea,Milja,Astrid,Clazien,Els en Riet 1 ste prijs en Hermien, Lia, Gerry, Louk en An 2 de prijs) en de neary’s (Gerry, Thea en Gerda R).
Daarna werden de overall winnaressen van de Maandtrofee (Gerry Sukkel), de juw v Beek (Joke Schiphorst niet aanwezig), de matchplay en de Eclectic bekend gemaakt.
Ook werd de damescommissie bedankt met een prachtig boeket namens alle dames.
Tenslotte volgde er nog een verloting met leuke prijzen waaronder een golfquilt, een golf encyclopedie, golfattributen, plantjes, waardebon, wijnen balletjes en twee greenfees voor de Kroonprins van Vianen. Heel veel dames kregen zo een extra prijsje mee naar huis

Het zomerseizoen is weer voorbij en we gaan ons richten op bridge/golf en inloop eclectic wedstrijden. Ook komen de funwedstrijden weer ruimschoots aan bod.
Tot slot bedanken we de horeca nogmaals die ons een geweldig lekker diner heeft voorgeschoteld.