Winnaressen juw. Van Beek prijs. 1.Carla B, 2.Ria de graaf, 3. Carla L. En 4 Elly Treur. Bij de 9 holes werd Raja winnares

Winnaressen Promofessional wedstrijd
1.Gerda A. 2. Gerda R, 3. louk Thole, 4. Margriet Kemperman, 5.Thea Moen allemaal geweldige scores met als hoogtepunt Gerda A met 43 punten. Raya en Anita deelden samen de 9 holes prijs.


Winnaressen van de maandtrofee/oma wedstrijd
Marlies Klarenbeek was de absolute winnares met 45 punten, gevolgd door Gerrie Sukkel met 43 punten en Hilary Manley werd derde met 40 punten.welkom terug Hilary, je nieuwe heup doet het fantastisch!!
Gerrie Sukkel was de superoma van deze wedstrijd en mag naar de nationale omadag om onze club te vertegenwoordigen. Zij kreeg van Margriet, de consul van de omadag, de prijs uitgereikt!

Wat opvalt zijn de fantastisch hoge scores. De dames duikelen omlaag met hun handicap. De baan is in topconditie! Met dank aan onze greenkeepers!

Volgende week weer een Juw. Van Beekwedstrijd waarvoor je je nog kunt inschrijven en de week erop de voorronde strokeplay seniorenkampioenschap. Er is ook een gewone Q wedstrijd voor degenen die geen senior zijn en voor degenen die niet mee willen doen met het kampioenschap.