Deze winter hebben we ondanks corona nog behoorlijk kunnen golfen. Helaas heeft het spelen van wedstrijden noodgedwongen een tijdje stilgelegen, maar de wedstrijdcommissies hebben niet stilgezeten. In de afgelopen periode hebben de damescommissie, herencommissie, herenmiddag-commissie en weco gezamenlijk een voorstel aan het bestuur gestuurd, hoe we op een aangepaste wijze, en geheel conform de corona-richtlijnen, toch samen wedstrijden kunnen spelen. Dit voorstel ging nog uit van het spelen in 2-ballen, en uitsluitend over 9 holes.

Het gezamenlijke voorstel is recentelijk door het bestuur besproken met het Golfpark. Helaas heeft het bestuur, om diverse redenen, besloten dat we op basis van dit voorstel (nog) geen wedstrijden gaan organiseren.

Inmiddels is bekend geworden dat ook 4-ballen weer zijn toegestaan, en heeft het Golfpark ook weer aangegeven dat we in 4-ballen (en over 18 holes) kunnen spelen.

Op basis hiervan heeft het bestuur aangegeven dat ze op korte termijn weer in overleg met het Golfpark zullen bespreken of cq. wanneer wedstrijden weer mogelijk zijn.

Zodra er nieuws hierover is, zullen we dat hier op de site vermelden. Houdt website en de app dus in de gaten!

De Wedstrijdcommissies