Beste vriend van de Maurits van Nierop Foundation,

Graag willen we je vragen om vrijdag 8 juni 2018 te blokken in je agenda!
Op deze dag zullen we het zesde golftoernooi van de Maurits van Nierop Foundation organiseren.

Na vijf geweldige jaren genoten te mogen hebben van de gastvrijheid van Broekpolder doen we in 2018 een nieuwe golfbaan aan, en eigenlijk de mooiste polderbaan van Nederland, Golfclub Veldzijde in Wilnis. Perfect gelegen tussen de A2 en de A12 en we hebben de baan tot onze beschikking op een vrijdagmiddag dus eigenlijk geen enkel excuus om niet mee te doen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus we horen graag snel of we op je komst mogen rekenen. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid een flight te reserveren en deze zelf verder in te vullen. Starten op Hole 1 voor de hoogste bieder; alles voor het goede doel!
–  Gunshot wedstrijd met start om 13.00 uur, ontvangst vanaf 12.00 uur.
–  Bijdrage voor het goede doel is 120 euro all-in, (VOOR GOLFCLUB VELDZIJDE LEDEN € 82,50): ontvangst, lunch en drankjes in de baan, 18 holes stableford wedstrijd, borrel én braai na afloop en natuurlijk weer geweldige prijzen.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan: info@mauritsvannieropfoundation.com Vermeld dan alvast naam, emailadres en hcp (eventueel ook van jouw flight).
Kijk voor meer informatie over de Maurits van Nierop Foundation op: www.mauritsvannieropfoundation.org

Veel dank en graag tot 8 juni!

Met sportieve groet,
Bestuur MVNF