Beste Leden,

Vanaf 1 juli as. kunnen de kleedkamers en douches weer worden gebruikt. Voor ons is het niet mogelijk om toezicht te houden op hoeveel mensen in die ruimten aanwezig zullen zijn, maar is het wel belangrijk dat u zelf de 1,5m afstand houdt. Dit is nadrukkelijk uw eigen verantwoordelijkheid, net zoals bij bijvoorbeeld de supermarkt.

Voor het restaurant en serre geldt dat wij deze opnieuw zullen inrichten op 1,5m afstand, maar gelukkig nu met wat meer tafels en stoelen. Het reserveren voor een tafel in die ruimte blijft ongewijzigd. Dus, wilt u zekerheid, reserveer dan tijdig vooraf per mail op golf@golfparkwilnis.nl. Het terras kan niet worden gereserveerd en is op basis van beschikbaarheid.

Er worden nog geen gunshots voor wedstrijden of andere evenementen toegestaan.

Bij de wedstrijden voor de dames op dinsdagmiddag, de zomeravond wedstrijd (1 juli) en de heren op donderdagmiddag (2 juli) kan via de inschrijving voor de wedstrijd direct worden aangegeven of u van de horeca gebruik wilt maken. Als u dat tijdig (dus binnen de inschrijftermijn) heeft gedaan, wordt er een plaats voor u gereserveerd. De afzonderlijke flights worden dan zoveel mogelijk per tafel geboekt en er kan dus niet met de hele groep tegelijk worden gegeten. Ook ligt er vooraf weer een keuzelijst voor het diner klaar. Voor het gebruik van horeca voor of na alle overige wedstrijden, kunt u ons zelf een mail sturen (zie hierboven).

In de bunkers worden de harken per 1 juli weer teruggeplaatst. Het is de bedoeling dat u deze zelf weer aanharkt. Het zou fijn zijn als u zelf uw handen regelmatig ontsmet met een zelf meegebrachte handgel/desinfecteer of gewoon goed wast met zeep en water. Het is onmogelijk voor ons om de harken na ieder gebruik te ontsmetten.

Ook mogen er weer 2 mensen in de buggies/handicarts. Advies daarbij is om zelf meegebrachte mondkapjes te dragen.

Reserveren voor de par 3 baan blijft. Reserveren voor de driving range is niet langer noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel.

Het meest belangrijk van alles is en blijft: bij verkoudheidsklachten blijf thuis! En probeer zoveel mogelijk 1.5 m afstand te houden.

Onze jeu de boules banen zijn open. Voor leden geldt dat u voor € 5,00 een emmer met ballen ontvangt, zodat u deze nieuwe sport een uurtje kan beoefenen. Reserveren gaat via de caddiemaster.

Voor niet leden staat de aanbieding op onze website.

Weer veel plezier vanaf maandag as op de vernieuwde a-lus en/of oefengreen!

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool